Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
02
09/2010
0

Erotika kiállítás

 14. alkalommal rendezzük meg a budapesti EROTIKA kiállítás és börzét, hagyományosan a szeptember végi időpontban. A kiállítás az évek során igen nagy népszerűségre tett szert. Különösen a show színpadon zajló érdekes és színvonalas műsorok vonzák be a közönséget. Idén ismét a SYMA Rendezvénycsarnokban leszünk, mely Budapest egyik legismertebb rendezvény helyszíne, a város szívében, könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is.

Ez évben is számos, híres hazai és külföldi sztár lesz vendégünk a show színpadon és sok-sok színes programmal és látnivalóval, újdonsággal várjuk a törzslátogatóinkat és az újakat is.

Itt szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjam a látogatók szíves figyelmét, ne hagyják magukat megtéveszteni más, várhatóan előttünk megrendezésre kerülő, azonos tartalmú rendezvény által. Sajnálatos módon az utóbbi évek gyakorlata alapján ez már többször is megtörtént.

A kiállítás pontos nevét jól olvassák el, hogy ne érhesse csalódás Önöket a helyszínen .

Nem minden erotika témájával foglalkozó rendezvény azonos a budapesti EROTIKA kiállítás és börzével!!!! Mi csak egy évben egyszer rendezzük meg "a" kiállítást!

Nálunk a jól bevezetett és levédett név a garancia védjegye is!!!!
Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk Önöknek a honlapunkon és a rendezvényen is.

 

további információ: www.erotikakiallitas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fapland.blog.hu/api/trackback/id/tr92266106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása